d

Jag vill inte leva mer, jag vill inte. Inte om detta är livet jag måste leva. Saker som jag inte kan snacka med någon i hela världen om har ätit mig inifrån tillräckligt länge nu. Jag vill inte mer. Ingen kommer någonsin att förstå, ingen. Jag vill inte.

ryyfthg

Trodde aldrig att det skulle bli såhär jobbigt. Men efter det sista smset så föll tårarna värre än niagara fallen. Det gör så ont i mig, inte den smärta man känner när huvudvärken kommer eller när man skär sig på ett papper. Utan en annan sorts smärta, en overklig smärta som smyger sig på inifrån. Jag kan bara börja gråta från ingenstans. Jag vaknade imorse och bara började gråta, när jag satt vid datorn började jag gråta, i bilen började jag gråta. Det är inte grin, utan tårarna bara börjar rinna. Jag har ingen lust att gå på fest ikväll egentligen, men jag kan inte sitta hemma. Jag kan verkligen inte det.

adjö

Kära läsare, jag och Sofie har slått ihop våra hjärnor och bloggar nu tillsammans på
http://tinkyandwinky.blogg.se


Den nya bloggen är mycket roligare, kan jag lätt säga.

Här kommer jag bara skriva när jag måste tömma hjärnan. Så klicka iväg er nu.
PUSS

-frg

Hmm, jag har kommit fram till att vi alla nog har en eller annan "Justin" i vårt liv. Alla The hills älskare vet nog vad jag snackar om. En kille som alltid kommer att ha nycklen till vårt hjärta. Han vet vilka knappar som ska tryckas. Och vad vi än gör, så går vi tillbaka till honom. The Justin syndrom.


-

i never ment to let it get so personal.
jag väntar och väntar och väntar.





och medans jag väntade såg jag en bild som en person i min vännerlista laddat upp (är dock inte vän med denna person), och jag blev bekymdrad...



är detta vad som krävs för att få uppmärksamhet. Eller nej förresten, är detta vad tjejer verkligen gör för att få uppmärksamhet? Så jävla sorgligt tycker jag.

-

KILLLLL MEEEEEEEEE


tanken av att han kommer ringa får mig att vilja spy. jag vill inte gråta i telefon. jag vill inte höra hans röst. jag vill inte sakna. jag vill inte minnas.

m,

Känns som jag har en fet jävla bulle i halsen och den jäser mer och mer för varje sekund. Jag är så trött, har ingen energi att lägga på detta. Jag orkar inte mer. Hoppas helt ärligt talat att det tar slut ikväll.


,

Jag vill inte att han ska ringa. Jag vill inte snacka om det. Jag klarar inte av de känslosamma ögonblicken, jag gråter när man kommer för nära inpå. Att säga adjö är inte min starka sida. Har aldrig någonsin varit och kommer aldrig att bli. Men du är stor nu Nella. Du har hand om din egen ekonomi. Du klär på dig själv. Dina läxor är ditt ansvar. Du måste klara av ett samtal.

-

men det är mycket mer än så i vår väg, hjärtat..

-

Har sovit ett par timmar nu, vaknat med en kurrande mage och så kom jag ihåg att jag glömt äta frukost. YOU GO GIRL!

LALALA


OH MY GOD.
NI FATTAR INTE VAD JAG RÅKADE SKRIVA HAHA.
TUR JAG HANN KOPPLA DET OCH ÄNDRA. OOOOOOOOOOH GUUUUUUUD.

-

Är hungrig. Varför är frukt så jävla bäst när man är sugen på något uppfriskande?
Bara för det lär väl vi bara ha ruttna bananer..

-

"listen to your heart
when hes calling for you.
listen to your heart
theres nothing else you can do.
i dont know where youre going
and I dont know why,
but listen to your heart
before you tell him goodbye"

Hur lyssnar på man på sitt hjärta? Hur vet man vad som är rätt sak att göra, rätt väg att gå? Jag vet inte längre, varken ut eller in och jag är så jäkla trött på det. Hur ska jag kunna göra ett val om jag inte vet vad jag vill? Jag mår så fruktansvärt dåligt av det hela tiden att det känns bäst att få ett slut på det, men hur gör jag det? Ska jag köra klassikern "det är inte dig det är fel på, det är mig..." som faktiskt stämmer in, eller ska jag säga rakt ut sanningen? Den jävla råa pinsamma äckliga sanningen.



.


it's killing me.
eating me from the inside.

There's never a right time to say goodbye

Nella och hennes schitzo humör är tillbaka..

Alltså det är så frustrerande. I ena stunden känner jag att jag bryr mig inte, jag SKA kämpa för detta för det finns ingen som kan kontrollera mina känslor och ingen ska styra och ställa över mitt liv. Men samtidigt känner jag att det är inte lönt att motarbeta min mamma, liksom min mamma är som hela Romarriket och jag är liksom en fjuttig bonde från danmark. Jag förlorar vilket som. HON har stormakten. Och jag vill heller inte utsätta honom för ett sånt förhållande. Det är redan så mycket som han gör för mig, han är verkligen bäst. Jag vet inte vad jag ska göra. Åt helvete med allt.

-

There's never a right time to say goodbye
But I gotta make the first move
'Cause if I don't you gonna start hating me
Cause I really don't feel the way I once felt about you
Girl it's not you, it's me
I kinda gotta figure out what I need
There's never a right time to say goodbye
But we know that we gotta go
Our separate ways
And I know it's hard but I gotta do it,
And it's killing me
Cause there's never a right time
Right time to say goodbye


.

Blir så arg på mig själv. Har varit sugen på varma mackor hela kvällen, men har inte orkat göra några varma mackor. Och nu är jag så trött att jag inte är sugen längre´även fast jag är jätte sugen men inte tillräckligt sugen för att orka göra några. Hur löser man ett sånthär dilemma? 


Avslutar med en jätte vacker dikt som jag hittade och en småful bild på mig. Godnatt.

"Det var många gånger
En man som älskade en kvinna
Det var många gånger
En kvinna som älskade en man
Det var många gånger
En kvinna och en man
Som inte älskade den som älskade den andre

Det var en gång
Kanske en enda gång
En kvinna och en man som älskade varandra"


hdsfsd

Imorgon så kommer allt det underbara få ett slut :(
Jag kommer få återvända till mitt onödiga liv som bara känns så jävla överflödigt att jag ibland undrar varför jag ens finns. De senaste månaderna har jag mått så himla bra och känt att jag faktiskt kan bli lycklig. Men nu kommer det inte bli så mer. Inga fler gulliga sms som får hela magen att explodera. AHHHHHH JAG HATAR MITT LIV

,

Varför ska allt behöva vara så himla komplicerat? När man hittar en kille som är helt perfekt, som tar en för den man är, måste det finnas en hake? Måste någoting förstöra? Jag vill så gärna vara lycklig utan hakar. Bara känna att just nu så är allt perfekt. Jag har aldrig under hela mitt sexton åriga liv känt att allt är perfekt som det är, aldrig! Jag är så jävla trött på att alltid ha "men" i bakhuvudet! Jag vill flytta till Madagaskar med dig älskling och aldrig någonsin behöva återvända till verkligheten.

.,



så vad gör man när man är kär och måste släppa taget?







-


my mind is a blur and im lost in regrets.

,..b

ÅhÅhÅh :)
Nu ska jag in till stan med Sofie, vi ska handla lite och sånt sen ska vi möta upp Diana & Emelie så ska vi käka på La Empanada (the greatest foooood in the world!!!!) och efter det ska vi se High School Musical 3. Hoppas den är bra haha, har hört bra saker om den bara iaf :)


-

but i dont care what they say
im in love with you
they try to pull me away
but they dont know the truth
.
det finns inget inget inget som ska hindra mig från att träffa min älskling.
Jag bryr mig inte, jag tänker inte vara den som ger upp. Aldrig någonsin igen.

.

by the way
så blev det ingen tecknad film och ingen chippa & dippa igår.
jag somnade.
tusan också.

-

Det är kalla kriget här hemma..

Jag kan inte förklara vad jag känner just nu mot min mamma. All respekt jag någonsin haft för henne är borta. Jag är så obeskrivligt besviken på henne att det inte finns ord för det. Alla gånger jag blivit sviken av en vän och hon sagt att "vänner är något tillfälligt, men vi i din familj vill alltid ditt bästa och vi kommer aldrig någonsin svika dig". Vet ni vad? Hon kan ta det och stoppa upp någonstans! Mina vänners svek kan inte ens jämnföras med detta. MINA VÄNNER har funnits där ALLTID, ALLA gånger som jag varit ledsen så har de ALLTID varit där. De har märkt när jag mått dåligt och alltid hjälp mig. Jag kan inte ens räkna hur många gånger jag gråtit mig till sömns, gråtit så mycket att jag inte fått luft, har hon någonsin märkt det? Aldrig. Hon skulle bara någonsin våga säga ett enda ord om att mina vänner är något tillfälligt för mina vänner är det som får mig att vilja gå vidare varje dag, som igår t.ex det var längesen jag grät så otroligt mycket, jag visste inte vad jag skulle göra och ändå fick mina vänner mig på bra tankar och jag kunde skratta och det är bara dem som har den effekten på mig. Det är min mamma som orsakat mina tårar så många, många gånger. Det är hon som får mig att må dåligt så himla ofta. Hon kan säga vad hon vill, och vad som än händer i framtiden. Detta är något jag aldrig kommer glömma.

,l

Jag är så himla ledsen. Har gråtit så himla mycket idag att jag inte ens visste att jag bar på så många tårar. Men det tar vi en annan gång.


Just nu är jag världens tönt, MEN jag har gråtit hela dagen och känner att jag vill slänga mig bakåt till min barndom och känna mig liten igen så jag har brännt dessa filmerna:
MyScene goes Hollywood
Tingeling the movie
Pippi - alla avsnitt i en film.

Jag älskar sånt här.
Nu ska jag ladda upp med chippa & dippa för de e så jävla fucking synd om mig.

,

jag vill dö.

.

Jag orkar inte gå på träning. Jag vill inte gå på träning. Alltså när jag väl är där så är det himla kul men let me paint the picture for you:

Det är söndag, man har varit uppe länge natten innan. Att vakna klockan 10 - 11 är oacceptabelt. SÅ man traskar upp sig på något sätt (om man inte väcks utav dammsugaren vill säga), äter frukost, sitter kanske en stund vid datan. Sen kommer det den stunden då man faktiskt ska bege sig ut i regnet (oh jo, det regnar såklart vaaaaaaaarje söndag morgon). Liksom varmt hus, varma kläder, varmt liv - kallt ute, träningskläder, kämpigt liv. Vad väljer man? JO man väljer det sista alternativet. Varför? JO för att man har betalat för 10 gånger och det hade ju varit a waste of tusen kronor annars.

SÅ nu har den stunden kommit då jag faktiskt måste hoppa ut ur min mysiga pyjamas och sätta på mig kläderna som får kroppen att vilja spy.
Adjö.
Och uppskatta er söndagsmorgon. Det gjorde jag aldrig och se hur det slutade.

.,

GUD vad jag är irriterad.
Har bråkat med mina föräldrar hela jävla morgonen.
Nu har jag blivit av med mina nycklar (har mina misstankar..) och då ska mina föräldrar bli alldeles överdrivna och då måste man aktivera båda larmen i huset, alltså inte bara securitas utan även det jävla tjutande alarmet som man hör ändå bort till Kina. Ja, och det är ett jävla tråkigt läge om man glömmer inaktivera dem när man kommer hem, för de aktiveras bara man öppnar dörren, fönstret, balkongen - ja allt. Och ja, sen sitter man där halvt döv och försöker minnas vilken jävla kod som man inaktiverar med.

Anyway så IDAGskaaaa jag träffa mitt söta gulliga lilla hjärta och på något sätt kombinera det med tjejkväll & gossip girl. Blööööööö.


-



Nu är jag faktiskt pytte lite skit sur. Först avbokar han på fredag, sedan "glömmer" han idag, och när jag helt plötsligt har något annat inplanerat, ja då blir han sur och svarar inte. He plays by unfair rules!

Känns helt sjukt jävla härligt med lov. Jag kan lägga mig när jag vill, vakna när jag vill (fast det vilar dock i min systers händer om jag får vakna när jag vill eftersom im the baby sitter hela veckan för hon ska inte på fritids), leva hur fan jag vill!

Haha, idag hände en kul grej:
Jag: Hahaha, vet ni vad?
dem: Vad?
Jag: Hahaha, en gång frågade Musti mig hur man stavade till we så trodde jag han menade spelet Wii så sa jag W I I så skrev han det på alla sina prov hahahaha
Nadja: Vaaa? Vilken klass går han i?
Jag: Femman haha
Emelie: HAHA femman!
Jag: ja men han är lite efter .. you know
Emelie: Men han går väl fan inte i femman?
Jag: Jag vet inte.. han kanske går i fyran... hmm..
Emelie: HAHAHA han går i ettan, Nella!
Jag: ASSÅ, det gör han ju inte.
Emelie: JOOOOOOOOOO
Jag: Alltså, det är MIN kusin jag vet väl?
Sofie: Din kusin? Snackade du inte om Musti?
Jag: Nej?
Emelie: Men du sa Musti
Nadja: Nej hon sa sin kusin
Emelie: Jaha haha tänkte väl det, så kommer du där: ja men han är lite efter..

Haha, så fel det kan bli alltså. Åh nu svarade Mussipussis "Okej babe, det är upp till dig :)". ALLTSÅ, det är inte tillåtet att säga så. Jag saknar honom jätte mycket, varje muskel i min kropp saknar honom och jag vill pussa ihjäl honom MEN en tradition är en tradition. Ska jag skippa GG eller ska jag inte? THAT'S THE ISSUE OF TODAY!

Anyway, jag hade gärna stannat uppe och bloggat mer men jag ska upp 11 imorgon. Träning, you know :(


Sov gott!


<3


Vill bara säga att jag älskar er till döden! Även när jag mår som en toasits
så får ni mig att skratta så tårarna sprutar. Jag älskar er med hela mitt hjärta
och kommer alltid att göra det. Ni är mitt ALLT tjejer, glöm aldrig någonsin det.

..

Det blev ingeting idag. Tydligen hade hans mobil varit hemma hos honom och han hade varit hos någon kompis hela dagen eller what ever. SÅ han frågar om jag kan träffas imorgon och då säger jag (snällt!!!!) att jag faktiskt kan imorgon men isåfall antingen före eller efter GG för det är liksom en tradition för mig att kolla med mina tjejkompisar. Nu är han sur, MEN HALLÅ VEM BORDE VARA SUR? DET VAR IDAG SOM VI SKULLE TRÄFFAS, JACKASS.

Fast tillslut blev det ändå en rätt soft dag! Var med mina älskade kjompisar. Vi gjorde lite olika saker, inget jag föreslog, men roliga saker..


Jag: Ska vi sjunga?
Dem: Nä
Jag: Ska vi spela Wii?
Dem: Nä
Jag: Ska vi lyssna på jätte sorglig musik och gråta?
Dem: Nä
.........
Jag: Ska vi ha rap tävling då?..
OCH där napade emelie :)
Jag och Emelie satt och rapade (jag vann förståss) och Sofie och Nadja äcklades.
Äsh, vi är alla människor, right?

-


-

Är så jävla arg.
Vad är detta för någon jävla omvändning? Han gjorde en 180!
Klockan är fem. Inget sms. Inget samtal. Jag ger det en timme SEN ÄR DE SLUUUUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-

God morgon älskade hatade blogg.

Igår natt gick jag en runda med Diana, hon övertygade mig att jag skulle ta tag i mitt lilla problem and so I did. Varför känns bara allt så fel? Varför har jag inte ett hundra tusen fjärilar i min mage? Till och med när han konstaterade att detta är hur han ville ha det så mådde jag inte bra. VARFÖR??????? WHAT THE HELL IS WRONG WITH ME???????

Idag vaknade jag utav att huset var helt tomt mamma hade åkt iväg till mormor för något hade hänt med min gammelmormor. Så jag har bara tagit det lugnt, nu väntar jag på att mamma ska bli klar så att hon kan klippa mig :)

Ikväll kanske jag ska träffa Musti, jag hoppas det iallafall. Jag vill bara veta säkert vad jag känner. Det är allt.

-



Sitter och lyssnar på denna mysiga låten. Känner mig helt jävla tom på känslor. Nu har jag snackat med honom, och han säger att han vill vara tillsammans och att han är helt säker men varför känns det som om det inte är så? Jag känner mig så himla osäker över allting, men får se imorgon efter att vi träffats. Det blir väl bättre hoppas jag. Hoppas jag.

För övrigt spenderades denna dagen med Alexandra, det var skit kul faktiskit. Det är helt sjukt, vi har ändå känt varandra länge, fast vi har aldrig umgåtts så på tu man hand och det visade sig att vi har riktigt många likheter, vi tänker och gör samma saker. MEN vi ska inte gå in på vilka saker, nej 8-)

Nej nu ska jag gå och sova, även om jag är den mest deprimerade människan i Oxie förmodligen.
Godnatt!

-

Changed planes:

All by ourseeelf's
we have to be, all by ourseeelf's
for tonight!

jag har hittat en partner att spendera min icke så fullspäckade fredag med! Alexandra, vi får tackla ensamheten bästa bästa möjliga sätt!

ska möta nadja nu och äntligen hämta håret!

.

All by myself
Don't wanna be
All by myself
Anymore
:'(

,.

Varför mår jag så himla dåligt?
Jag har ingen som helst matlust, mamma tvingade mig äta och nu mår jag bara för jävla jävligt. Jag mår riktigt riktigt riktigt dåligt, det är helt sjukt. Känner mig helt deprimerad, KAN KANSKE VARA FÖR SOFIE OCH EMELIE TVINGADE MIG TRÄFFA MUSTI NÄR JAG LIKNADE ETT RÖVHÅL????? Eller så är jag bara deprimerad.

Jag vet varken in eller ut. Jag vet inte vad jag vill och främst så vet jag inte om det är såhär som jag vill ha det. Känns fel att ha ett förhållande med någon som man bara hinner träffa en gång i veckan, hur förklarar man det? Jag antar att det är något jag och han får ta itu med imorgon.

Ikväll så ska jag som sagt bara umgås med moi. Inte så kul. Särskilt inte nu när jag hatar mig själv så himla mycket. MEN så är det nu. I'll have to live with that.

Mamma och pappa har åkt iväg nu på julbord och efter det ska dem på casino. Så det är jag all by myself ikväll.

.,

Ännu en fredag och det blev ingen fest för mig som jag tänkt. Ska istället fixa mitt hår, har inte bestämt mig än hur jag ska ha det. det är helt sjukt svårt att bestämma sig :(

Svart
Brunt
Ljusbrunt
????????

-

dont make this harder then it is :(


-

Kära blogg!

Jag har så mycket jag vill skriva men jag har ingen ork alls. Har varit rätt mycket att tänka på och jag har varit så obeskrivligt trött så dessa dagarna att ush.

Igår sov jag över hos Sofie, det var mysigt, vi pratade jätte länge men det var inte lika kul på morgonen när vi inte orkade gå upp. MEN hon fick upp mig som hon alltid får och vi fick traska iväg till tråkiga skolan och ha så tråkigt att vi ville gråta.

Jag har varit sjukt trött som sagt, så jag har sovit jätte mycket hela dagen. Ska kolla på The Hills nu och äta lite fruktsallad och sen ska jag nog gå och sova, slänger nog in ett inlägg innan jag går och lägger mig.

Adïos

-

Känns så himla konstigt att säga att jag har pojkvän. Kanske för att det har gått så himla fort? Men jag ska inte klaga, hur länge har jag inte tjatat på att jag så gärna vill ha pojkvän, och nu när jag har hittat en helt jävla perfekt så ska jag vara glad. Jag ska.

En jätte jobbig sak har hänt :( min väska är stulen och nu måste vi polisanmäla det och grejer, skit tråkigt.

-

Eftersom det är officiellt nu kan jag gå ut med vem som är the secret xxx, ja, faktiskt så är det min pojkvän nu..


Ladies and gentlemen, let me introduce you to Musti.

-

åt helvete med AAAAAALLLLLLLT!
detta är den absolut värsta dagen i hela mitt liv någonsin!!!!!!!



typ då...





m<3


-

det borde kännas så himla bra och rätt, varför gör det inte de?

-

Har letat nu i hundra år efter någon fin bild som visar precis hur jag känner och ÄNTLIGEN har jag hittat den!


Bilden säger allt.

20/10
<3

'

åh just när man ger upp hoppet får man världens gulligaste sms, blir så glad:)


jag ska strax ge mig iväg till Sofie, vi ska se gossip girls fast de andra är redan där och kollar på URtråkiga one three hill, kan det bli tråkigare? Dont think soooo.

nu ska jag kissa (oh yes i did write that) och sen gå, pusss


.


de är såhär jag ska färga mitt hår :) ...
så fort jag har pengar till det...

-




bebi vill testa detta.
oh spännande :)

-

Har snackat lite med mamma om xxx.. Blir så besviken på henne, hon tror att bara för att man är från ett vist land så är man på ett vist sätt. Detta stämmer naturligtvis inte. Bara för man är från irak så är man inte som alla andra som är därifrån, inte för att alla därifrån är likadana heller.. Jag hatar fördomar. Hon säger att om jag väljer att förstöra mitt liv genom att gifta mig med en dålig man så får jag göra det, alltså, hon syfta nog inte på xxx där utan hon menade generellt. Hon berättade att när hon var i min ålder och dejtade killar från andra kulturer, länder, religioner så gjorde hon alltid slut när hon kände att hon började bli kär, FÖR SIN MAMMAS SKULL. Det är väl VI som ska vara tillfredställda med det liv vi lever, inte våra mammor? Något säger mig att det helt enkelt inte är rätt. Så ska det inte vara. Och xxx är inte en dålig människa för att han är från ett visst land. Misstolka inte nu, min mamma tycker de e kul för mig att jag hittat någon jag tycker om och vill umgås med och ha kul med.. så länge bröllopsklockorna inte ringer..



dont you worry mama, i'll be the bestest runaway bride ever!



(not)

-

pappa: hur går det på dansen?
jag: jo, helt okej..
pappa: vad är det för dansstil?
jag: pussycat dolls dans
pappa: ahaaa sån high school musical va?
jag: njae..
pappa: vad är det då?
jag: pusscatdollsdans!!!!
pappa: JA men det är väl high school musical dans väl? lite broadway?
jag: asså..
pappa: äsh jag får väl se på uppvisningen:)

dont be so sure about that, daddy!


-

:(

-

Jag är så himla trött, ni anar inte. MEN det är lördag, att sova är inte ens ett alternativ. Egentligen skulle det blivit någon fest men jag har plockat av mina lösögonfransar och god damn vad ful jag är. Har nästan glömt hur jag ser ut utan dem. Sorgligt nog är xxx på fest och jag sitter här, sån tur så har jag sagt att jag också är på fest så vi är iaf jämnställda. Fast ändå, det stör mig. Ni har säkert märkt hur jävla avundsjuk jag är. Sorgligt. Vi är fan inte ens tillsammans än.

Och det känns som om jag borde förklara anledningen till varför jag fortfarande kallar min hjärtis vid namnet xxx?
JO, nu är det såhär. IFALL någon som känner honom läser min blogg skulle det blivit ganska så pinsamt ifall han fick veta om mina vredesutbrott liksom. Så, as long as we aren't together så får han gå vid namnet xxx.

Annars har jag inte gjort alls mycket idag, har varit hos min moster och ätit middag med hela min släkt, vilket var rätt okej faktiskt. Efter det mötte jag upp Emelie och Sofie, vi kollade på Ace Ventura och sjöng lite, eller ja, ganska mycket. Sofie somnade till och med så mycket vi sjöng.


-



Wikipedia:

Oxie är en tätort i Malmö kommun i Skåne län.

Oxie utgör en förort till Malmö och är även en stadsdel i Malmö kommun. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö.

Tätorten ligger vid E65:an och har till största delen villabebyggelse. Orten genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad och har en egen järnvägsstation. Här finns även bland annat ett vattentorn och en kyrka samt högstadieskolan Oxievångsskolan.

Namnet kommer av förledet os- med betydelsen "åmynning", "källsprång" och ändelsen -ie, en vanlig ändelse i sydvästra Skåne med betydelsen "(grav)hög". I Oxie finns Oshögavägen, vilken erinrar om den ursprungliga namnformen. Oxie var ursprunglig tingsplats i Oxie härad.

Oxie:
I Oxie finner du många olika saker, allt från gym till pizzerior. Går du lite längre in mot centrum kanske du till och med möter fjortisbrudarna. De är jätte coola och vi alla avgudar dom mycket, de är liksom 13 år och är redan helt tids rökare liksom wow. De spenderar 90% av sin tid på centrum, för liksom de får ju absolut inte missa något som alla coooola människor gör där. De är så pass coola att de till och med spenderar 90% av sin skoltid på centrum, oh wawawiwa! It keeps getting better right? Att säga ord som "mobilech", "finu", "joe" är liksom ett fett stort måste. Alla de äldre säger det, liksom shit och wow! Det gör förmodligen heller inget att de lägger 99% av sina pengar på cigg och sprit eftersom de ändå alltid klär sig i taxi-jeans och någon fake "Fila" hoodtröja från loppisen. Att ha adidas skor är även ett måste. DAMN liksom, vad vet vi andra om mode? De har nyss upptäckt effekten av solpuder och shit, ansiktet säger: jamaica och kroppen skriker snö men whatever, det är ju så det ska vara, eller hur? Sen att de äldre hela tiden ska förnedra dem, få cigg av dem och skrattar gör absolut ingeting alls, huvudpunkten är ju att de snackar med oss. Besöker man Oxie kan man under inga omständigheter undgå att lägga märke till dessa underbara varelser.
Välkommen till Oxie!


-

Känns så himla konstigt, alla dessa känslor, jag kan inte hantera dom. Jag har aldrig känt såhär, någonsin. Jag är rädd, för jag har verkligen aldrig varit riktigt kär. Och jag vill inte bli det heller. Men samtidigt är det försent. Dont get me wrong, jag klagar inte. Jag är faktiskt lyckligare än någonsin.. typ. 

-


I wasn't looking for this
What is this?
I don't know
You know I was doing just fine
By myself
On my own
Tell me how to
Stop these feelings

I don't wanna fall in love
Just wanna have a little fun
Then you came and swift me up
And now I'm done, so done
Fallen madly deeply I
Surprised myself enough to find
That what's began
Is love
And now I'm done, so done
I'm done
Yeah

-

i miss u so much babe


Utkast: Åh älskade ...

Åh älskade mamma!

Mamma kom nyss in i rummet och sa: "Du snackar aldrig med mig om något längre..". Det känns så jobbigt för jag vet att det blivit så men jag hoppades att hon inte märkte det. Mina vänner spelar extremt stor roll i mitt liv just nu, och det känns som jag stött bort henne så mycket den senaste tiden. Vill så gärna berätta till henne om xxx, men det känns inte som rätt tidpunkt. Ah.


i love you.


<3



älskar er med hela mitt hjärta.
Ni har funnits där för mig i alla lägen, och jag kan inte förklara
hur mycket jag älskar er för det. Ni är de bästa vänner man kan önska sig.

-

AG
När jag kollar på denna bilder så mår jag otroligt illa. Jag ser inte mig själv, det som jag ser är en osäker människa som tror att detta är det enda sättet att synas på. För att vara helt ärlig, korten på bordet, detta var i sommras, kanske inte alls längesen, men tillräckligt längesen för att jag aldrig skulle kunna gjort det idag. HUR jävla lågt kan jag sjunka? Blääääää önskar att jag visste bättre än så.

-



Jag älskar att hitta bilder och skriva dit passande texter, jag vet att de säger
att en bild säger mer än tusen ord men ändå, jag tycker det finns texter
som är gjorde för bilder och vice versa.


Ush vad jag inte vill till skolan imorgon! Har matte prov och att plugga på det fjuttiga provet är nog den sista tanken i mitt huvud. Nåväl, får väl ta och göra något vettigare. P u s s


-

Väntar på att Diana ska komma, hon ska låna kläder inför vår dubbeldejt imorgon :D Ska bli fett mysigt! Jag ska tigga om att få låna hennes fina kofta, hihi, i know you love me diddi! Hur som så ska det bli mysigt, jag och min babe och diana och hennes lilla kap:) ah, har alltid drömt om en dubbeldejt.

Fast är lite besviken med för egentligen skulle vi hem till mig sen och se film och mysa men hans bögbajsidiotkompis måste fylla år just imorgon så det blir lite knepigt där, jaja, jag har endå sagt att jag drar på lokalfest annars (vilket är en stor fet bauta lögn) men ska ändra det och säga att jag NOG sticker på fest till Arlöv :) and that'll maybe change his wacko mind.

Jag bloggar senare, diana kommer nu :)



åh mina örhänge :( så söta de var!
men nu är dom SÖNDER.

-

godmorgon älsklingar :)

och ja, han ringde igår - även om det var typ 2 timmar senare & hans ursäkt sög!
"Men du svarade ju inte på mitt sms".
Raring, jag hade gärna svarat på ditt sms OM DE HADE FUNNITS ETT SMS ATT SVARA PÅ!

Aaaanyway, så fixade det sig och allt är bra igen :) Är så himla glad att jag lärt känna honom, åh! All depression verkar dessutom vara som bortblåst! Älskar livet, älskar mina vänner, min familj. Jag älskar alla som finns i mitt liv just nu men mest av allt älskar jag min familj och sedan diana, sofie, emelie och nadja - mina bästa vänner på hela jorden. Ni är så jävla fucking great. Utan er vore jag ingeting!

AH, ska ha prov idag. Har knappt övat men som sagt, vem fan bryr sig om hur man handlar smart över nätet? Känns som det är en lektion de hittade på för att fylla igen tiden..

Att stanna hemma igår var en utav de bästa och smartaste saker jag gjort på väldigt länge. Min hjärna gick i högvarv och var helt nere så att gå i skolan från 8 - 4 hade inte hjälpt mig direkt. Idag är en bra dag, vi ska ha marknasföring dessutom som är en utav mina favoritlektioner! Jag älskar det, det är mycket media och reklam, och det är faktiskt något jag överväger att bli i framtiden. Marknadsförare, yah!

Time goes by so slowlyyyyyyy! Tjugo i ska vi ta bussen och klockan är fem i halv. SÅ uttråkad jag är.


a kiss from my cherrychapsticklips

.

the old me is dead and gone.


ush, borde plugga egentligen men orkar inte. And you can't blame me! Helt seriöst, vem bryr sig om hur man handlar smart över internet? JA inte jag iallafall! AHHHHHHHHH. Asså jag är en över känslig person. När man glömmer att ringa blir jag ledsen.


i had to turn to your friend& du får skylla dig själv.
what goes around comes around, jackass.


.

trevligt att du glömmer att ringa.

-



The days I can't see your eyes,
I don't even want to open mine.
On the days I can't see your smile,
I'd rather sit and wait the while
for the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice

But to get week in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliché
Yes I'm swept off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful to me

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes you'll find,
I studder my words and say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah All of these feelings inside.

-

Jag vill så gärna plugga utomlands, har hittat sånt här grejs så man kan bli utbyttesstudent.

"Din välkomnande och vänliga värdfamilj kommer snabbt att få dig att känna dig som hemma medan du upptäcker kulturella skillnader och en utforskar en ny livsstil. Tillsammans kommer ni att göra Pumpa-lyktor till Halloween, äta kalkon och paj vid Thanksgiving, heja på ditt favoritlag på Superbowl-Sunday och lära dig skillnaderna mellan amerikansk fotboll och vår fotboll "soccer".

Skolåret är fyllt med minnesvärda höjdpunkter. De årliga festligheterna runt "the Homecoming" under fotbollssäsongen är en djup tradition som involverar hela skolan och samhället. Balen, "the Prom", är din chans att glänsa på dansgolvet och det kommer att finnas en mängd möjligheter att upptäcka dina dolda talanger på löparbanan eller planen".


SNÄLLA NÅGON, JAG VILLLLLL.
Hur perfekt låter det inte? Prom? Åh! Min mamma skulle dock aldrig någonsin vågat släppa iväg mig. Dessutom måste man förmodligen ha enormt skyhöga poäng. Fast jag bryr mig inte. Jag vill och jag ska! Jag måååååååååste detta är min största dröm!


-


Rodeo drive i Beverly hills, kan det bli bättre?

-

Jag fasar inför min mammas hemkomst. Jag har kommit på en ur bra plan (ska säga att jag fick gå hem efter idrotten för jag glömde sätta i en tampong och allt blev ... you know) men den känns ändå ostabil. Alltså, min mamma vet inte att jag stannat hemma och sjukanmält mig, det är sjävla saken om ni inte fattade.

Har suttit och kollat lägenheter i Los angeles hela morgonen typ, det gör så ONT i mig för jag vill flytta ner dit mer än allt. Jag är så trött på Sverige. Så trött på att allting är sig likt varenda jävla dag. Ingen fattar asså, alla går och säger "ja, så härligt att bo utomlands" men jag känner att det är vad jag verkligen vill, Sverige är så lamt. Jag har så stor passion för det och att kolla alla fina lägenheter gör riktigt ont i mig.

-

Det blev ingen skola för mig idag.
Har sovit riktigt dåligt för jag somnade helt så, nere typ. Så jag har drömt mardrömmar hela natten och imorse när jag skulle somna om så halv somnade jag sen började jag höra röster och dörrar som smälldes, alltså förmodligen inbillning men blev sjukt rädd så allt är bara DOWN. Detta är tredje dagen av min staaaarka depression, och jag undrar när fan det går över så jag kan bli mig själv igen?

Jag hatar detta nu, jag hatar denna delen. Jag önskar att jag kunde ringa honom och bara få höra att allt är som det ska och jag vill höra honom säga att allt blir bra igen. Jag vet inte om jag ska ringa ikväll? Jag är riktigt dålig på att snacka allvar med personer men ja, jag måste ju veta. Fast jag vet inte om jag överdriver allt. AH. Det kanske är min dumma depression som gör allt så mycket värre. Hur som helst, vad som än händer så måste jag snacka med honom ikväll för jag måste veta. Ahhhhhhhhh vill spy.

-

AH. Ja, en minut senare och jag är tillbaka. MEN jag bara undrar när fan det blev så jävla svårt att skriva ett jävla ord?! ETT fucking jävla ord som hade fått mig att sova så mycket bättre. Ja jag känner mig som världens mest patetiska och förodmjukade människa men vet ni vad? JAG har "The week", röda veckan, you know. Det är min plikt att bete mig som ett nervvrak. Vilket jag är.





snääääääääääääällaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
ett sms. That's all im beging for.


Nu fick jag ett sms.
Åh, han är så geekiiiiiiiig.
Men ändå kan man inte låta bli att le.



ps. jag är fortfarande LITE sur.

-

Alltså haha, risken finns ju att ni tror att jag menade allvar med den där godnatt-texten till mig själv.
SÅKLART så var det ett skämt. Fast det fick mig och må lite bättre:)



MEN JAG SKULLE MÅTT SÅ MYCKET BÄTTRE AV ETT SMS FRÅN XXXGRISEN.
För då hade jag vetat att du iallafall tänker på mig innan du sover.

Håll tummarna för mig.

-

Jävla skit. Varje minut som går är värre och värre.
Kanske blir jag utan ett godnatt ikväll?




Godnatt Nella, du är bäst i dig själv och du behöver bara dina vänner och din familj
för att må bra. Ingen som inte mår dåligt över dig ska du någonsin må dåligt över.
DU är en bra människa som inte ska sörja över dumma männska. Heja dig Nella.

(jag va tvungen.)

-

Käraste, käraste läsare.
Jag önskar jag såg världen ur mina vänners ögon. Att jag trodde att allt handlade om regnbågar och muffins och en hörningar, sorgligt nog så är jag väldigt realistisk.

Exempel:
Att bli utan ett godnatt-sms i mina ögon: han bryr sig inte mer
Att bli utan ett godnatt-sms i deras ögon: han sover, han råkade (åja, med fet och understruken stil) glömma.

Varför kan inte jag också vara så? (obs, för att göra en cliché till en knutta mindre cliché detta är inte fallet, asså på riktigt, det var ett exempel). Jag vill med tro på lycka och sol och prinsessor. Varför är jag SÅ jävla dödskalle, regn, olycka? Borde jag bli emo?


vad säger ni?

Fick ett sms. Vågade inte läsa.
Men läste. Det var ett jävla kedjebrev.
VARFÖR FINNS DOM ENS?!?!

Gud, har ingen lust att gå till skolan. Mår verkligen pyton, både fysiskt och psykiskt. Är trött och utmattad och det är bara måndag. Och det är tre år till. Brukar ni undra var ni sitter om exakt två år? Vem ni umgås med och vad ni tycker och vad ni känner om exakt precis ett år? Jag längtar tills det går några år till. Tror jag iallafall.

I don't wanna be numb
I don't wanna feel a thing
I don't want reality
Actualy, reality stinks.

Ah, nu ska jag ställa min klocka på att ringa lite då och då på natten. SÅ patetiskt.
Ah, godnatt.

.

Gud vilken ångest jag har.
Jag vet helt ärligt talat inte vad det är, men jag vill bara gråta hela tiden. Allt känns så jävla fuckat idag och igår. Jag vet inte vad jag ska göra helt seriöst. Jag borde vara glad för jag har träffat en underbar kille men jag känner att jag vill bara skriva till honom att det är bäst vi slutar snacka. Jag vill inte ha ansvar för något. Jag vill inte till skolan imorgon jag behöver bara en dag ledigt. Fast helt seriöst så skulle jag nog aldrig orkar med mina tankar. Jag vill inte hela tiden behöva oroa mig över honom jag vill inte mer jag vet inte hur jag ska kunna sätta stopp för det. Jag älskar mina vänner, dom gör verkligen så jag hänger kvar men ändå. Jag vill bara gråta. Vad ska jag göra? När ingen förstår. Jag vill inte tynga ner mina vänner för de har sina egna problem. Jag får sluta svara på hans sms och jag får sluta skriva. Jag måste innan det blir försent.
ah life sux.

.-

Ska snart träffa Sofiiii men ska blogga lite så länge medans hon käkar:)

Börjar med att säga, Alle - jag känner igen mig VÄLDIGT ofta i din blogg också haha! :D
(http://leexi.blogg.se/, om ni inte redan läser hennes blogg så gör det:)

Sen vill jag fortsätta med att säga att jag saknar min snuffis så väldans mycket :( Det va så himla jobbigt och säga hejdå till dig, din bebislukt och dina pussssar. JÄVLA borgar schema! På ett sätt hatar jag att jag lärt känna xxx eftersom jag vill inte tänka såhär mycket på honom, jag vill inte känna att jag inte kan somna förens vi sagt godnatt. Jag klarade mig så himla bra på egenhand och så bara kommer någon från ingenstans och rubbar hela min stabilitet. Jag antar att man får ta risker i livet, vi får väl se hur det blir med allt.

Idag hade jag matteprov, och alla som känner mig vet att när det kommer till matte så är jag helt jävla iqbefriad fast det gick ändå oväntat bra. Är det inte helt störigt när skolan ger en tusen prov och läxor och man bara känner att man har SÅ mycket annat att tänka på och göra än att ägna sin fritid åt så tråkiga saker som läxor? Jag tycker att skola och fritid ska ha en stark skiljegräns men för mig har det inte det. När jag sitter hemma och pluggar lider min fritid lika mycket som när jag är i skolan. Dessutom så finns det så mycket annat att göra hemma att man hela tiden skjuter upp pluggningen att det tillslut blir så att man pluggar sent sent på kvällen eller i mitt fall på natten. Då påverkas skolgången dåligt ju. Ja, läxor och prov ska inte behöva beröra vår fritid. Det är helt enkelt inte rättvist!




pussar

-

ah.
hatar att vara förvirrad!



idag vaknade jag jätte tidigt (trotts att jag vart uppe halva natten och städat med diana! haha) och åkte med diana till hennes agility, rätt kul var det hennes hund va sjukt duktig men det var iskallt ute så jag frös ihjäl:( Sen direkt efter det åkte jag till träningen men orkade inte vara med och nu ska jag äntligen sova! :)


dianas jätte söta hund delicia :)

(så bra min mobilkamera ääääääär, är helt chockad!)

-

Ah jag är så himla irriterad!
Ni vet xxx va på en fest igår, och det gjorde mig jealous! JA, men jag förväntade mig ändå att han skulle skriva när han kom hem för det är så typiskt honom så jag satte min mobil på att ringa lite då och då på natten fall i fall jag fick ett sms, tror ni det kom något jävla sms? NEJ! Tycker så jävla synd om mig sjäääälv, jag känner mig patetiskt. Nu tänker iallafall INTE jag skriva eftersom det är han som va på en jävla slampfest. Han ska få väldigt klart för sig idag att det inte är okej och glömma nella! Jag är som ett husdjur, I NEED ATTENTION!


Jaja, förlåt för jag tråkar ut er med sånt trams. Iallafall innan xxx&co kommer så ska några görls komma över så blir det en liten tjejmiddag också :) möjspöjs. Och ikväll? P p p aaaaarty.

-

Jag vet inte vad jag ska göra. JAG ÄR PÅ VÄG ATT SPÅRA UR. Here's the situation: jag sitter hemma. Min mormor, gammelmormor, moster och kusiner är här. Jag brukar tycker det är ganska mysigt, men inte när jag vet att xxx är på fest hos någon bleach-blonde tramp och hur jävla kul är det då och sitta här hemma och ha absolut inget att göra? Önskar jag följde med Diana och dem, nu har jag inget att göra. Varför ska det vara så jävla störande? Alltså, jag vet att jag inte äger honom eller så men det stör mig ändå. Jag är en otroligt avundsjuk person, och när jag säger avundsjuk så menar jag verkligen a v u n d s j u k. Ska ändå träffa min boo imorgon, men ändå tänk så träffar han någon på den jävla slampfesten? Ah. Nu ska jag hålla min jävla käft.

Jag har inte förstått förut när en utav mina vänner hela tiden sa att det var så jobbigt att prata i telefon för man vill ha personen vid sig, jag va helt så: aaaa yada yada yada. Men nu förstår jag verkligen, jag fattar hur störande det är att prata med en person och inte kunna ha den brevid sig. Det är så små saker som bara får mig att vilja pussa ihjäl honom. Men jag får pussa ihjäl Fido så länge och vänta tills imorgon :)

Lyssnar på Aerosmith - I Dont wanna miss a thing. Helt ärligt talat, det är nog den finaste låten någonsin. Okej, jag gillar visserligen INTE slutet när han skriker som om han blir slaktad. Men ändå, ah texten! Så himla vacker. En annan favvis är Air Supply - All out of love. "Im all out of love, im so lost without, i know you were right beliving for so long". Tårar!

Ja kära blogg, du hjälper mig att förtränga min ilska. Den är tung och vill ut. MEN den får fucking stanna!! Sofie får ta smällarna istället, klago-smsen väller in i hennes lilla inkorg. GAAAAAH, måste komma på vad jag ska ha på mig imorgon. DÖR snart. Jag är så himla irriterad. MEN jag ska se det från den ljusa sidan.......SYND BARA ATT DE INTE FINNS NÅGON FUCKING LJUS SIDA FÖR HAN ÄR PÅ EN JÄVLA SLAMPPPPPPIG FEST MED SÄKERT HORIGA TJEJER OCH DE HAR SÄKERT INGET EMOT ATT HA LITE RAJTANTAJTAN MED HONOM. NÄÄÄÄÄÄ FYYYYYYYYFAN. NU SKA JAG SPELA SKISSA OCH GISSA PÅ PASSAGEN.COM.




*sluta inte läsa min blogg för mitt dampanfall :( vi alla måste släppa ut ilskan!

-

jag hatar detta!!!
jag är så avundsjuk.

-

you will always be my boo.


Nu måste jag pluga, seriöst!!! Har varit ute med mina älskade älsklingar hela dagen eller ja, kvällen så det har inte blivit något plugg. Har inte sovit alls idag så jag kan inte sitta uppe länge och plugga heller. Kill me. KILL ME NOW! Jag känner mig så slutkörd utav skolan, varje ny lektion ger en ny jävla läxa. Jag har blivit så himla deprimerad.

Imorgon är det fredag. Fredag = vilodagen eller Fredag = fffffest? Jadu, för min del verkar det bli vilodag. MÅSTE få sova ut, helt seriöst jag är så sjukt trött på allting. Känns som skolan bara suger ut mina krafter, och jag går ändå handel (!!!!!) herregud, jag borde måla naglarna om lektionerna inte anteckna som en galning (vilket jag inte gör, men okej BORDE). Tack GUD att jag iallafall inte tog samhälle eller något, inte för jag kommer in på dom linjerna men anyway :)

Sitter och lyssnar på "My Boo" med Usher och Alicia Keys. Ibland hatar jag den låten, men ibland så är det så himla söt. "Cause I remember boy after we kissed I could only think about your lips". ÅH, Man vill bara lipa.

Nej fy, nu ska jag plugga. Ska bara lyssna på Eric Clapton - Tears in heaven. SÅÅÅ bra!


-

Kom alldelles nyss hem, har hämtat min störda syster från skolan:) Hon ska alltid tortera mig på ett eller annat sätt och denna gången var det för att jag hade hennes kofta på mig och den fick jag ta av och gå hela vägen hem i linne. I LOVE YOU TO, SIS!

Är riktigt trött och har prov imorgon och även svenskläxa som måste bli klar. Funderar på att sova en stund så jag blir pigg och kan plugga långt in på natten. Det är det bästa jag vet, lyssna på musik, äta mackor, dricka mjölk och plugga - på natten! Fast man får se upp att man inte blir för taken away med musiken, det kan hända. Eller, det händer alltid mig. Så börjar minnen poppa upp för en särskild låt och sen är man ute och svävar igen.

Ska kika om de nya The hills avsnitten kommit upp, take care babes!

,

Nu när min rödavecka närmar sig så blir jag alltid lite såhär hatisk mot mitt utseende, eller ja, mer hatisk än vanligt.

Idag när jag satt och väntade (i en och en halv timme!!!!) på Sofie och Emelie i toaletten så fick jag mycket tid att kolla på mig själv i speglen. Länge. Det var inte kul, särskilt inte nu när jag är såhär extra känslig och varenda finne känns som mount evrest. Nej, fy. Det var inte kul. Jag började seriöst nästan gråta, för jag kände mig så himla ful! Ibland när jag kollar mig i speglen så undrar jag om jag ser normal ut? Jag känner mig så himla omänskligt ful ibland att jag bara vill spy och gråta och sova i några år. Men när jag tänker på det i eftertanke inser jag hur idiotiskt det är, jag har tack och lov inget handikapp, jag är frisk och alla mina kroppsdelar är normala. Hur kan man vara så självisk?

Hur som helst, det är sådana tankar som slår mig då och då. Man tänker på alla super duper jätte vackra kvinnor som Jessica Alba, Mary-Kate Olsen, Angelina Jolie och man känner att man hatar dom. Men helt ärligt talat, hur långt kommer man med att hata dom? Jag lär inte bli vackrare för jag hatar dom. De lär inte heller bli fulare. Jag tror alla måste acceptera sitt utseende och inse att skönhet är skindeep.

-

Man ska inte gå innan man kan krypa. Gå inte ut i djupt vatten om du inte kan simma. Kasta inte fucking sten i glas hus.

Varför ger jag mig in i saker som jag inte har någon aning om? Idiotiskt.

Jag ska göra en egen värld.
I min värld är alla ponnys som äter regnbågar och bajsar fjärilar.
Välkommen!

Min hjälteee!

Ah, min bästaste Diana ville. I LOVE YOU!
Du är glittret i min ögonskugga.
Glanset i mitt läppglans.
Det röda i min rouge.
OCH JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄÄÄÄÄÄRTA!

älskar diiiiiiiiiig du har rääääääddat miiiiig. TAAAAAAAAAAAAAAAAACK!


(det är fru.rödvecka som snackar)

En spåga i ögat.

Ibland stör min blogg mig, eftersom jag vet att den finns där. Den bara väntar på mig att jag ska skriva i den, och bara den tanken att den är där och tanken att jag måste skriva i den stör mig. Who do you think you arreeee?

MEN nu får jag ta och blogga för denna skara som läser. Än är det få efter som jag inte gått ut med denna bloggen officielt så det är mina gamla devote-läsare fortfarande, antar jag? Anledningen till varför jag inte showar med min blogg i bilddagboken är för att det finns vissa personer som jag vill hålla borta från den. Så hur tråkigt det än är att blogga för typ 12 pers så får jag göra det, eftersom jag gör det för min egenskull. Och eran förståss.

Just nu gör jag inte alls mycket, har nyss vaknat, blev väckt av ett sms som gjorde mig himla glad - haha! (OCH NEJ, det är inte xxx som orsakat denna glädje). Mycket oväntat var det, haha trodde aldrig denna person skulle ställa upp på detta sättet, men glad blir man ofc :)

Just nu har inte xxx gjort alls mycket nytta, iallafall inte idag :( Hatar att känna mig bortglömd, men det är jag säkert inte. Jag får helt enkelt inse att min gullsmulli har bättre saker för sig än att skicka tusen sötiga sms till mig, hur tår drypande där äään ääär! (fet ironi).

Denna dagen har varit HEMSK! Jag kom till skolan med jordbävning i huvudet, promenerade till ribban i kylan på idrotten. Min älskade parfym gick sönder och som om det inte var nog gick hela God damn påsen i sönder och alla mina saker bara spreds över hela korridoren. Det va liksom droppen, jag sa ADIOS och drog mig hemmåt. Nu har jag sovit och är lite bättre till mods, men hade mått mycket bättre om jag hade kunnat få ett efterlängtat sms!!! Ah, ska sluta tjata. Nella, cry a river, build a bridge AND GET OVER IT.

Men erkänn att det är så kul och få sms av någon som man bryr sig om? Och sen spara dom och läsa dom om och om igen? Jaaa, det är väl patetiskt, pinsamt och ja, barnsligt men jag vet att ni också gör det. Och det vet ni med att ni gör, innerst inne. Höhöhö. MAN blir så himla glad :) Men det får mig ändå att undra, varför skrev han så igår och inte idag också? Och om han inte gör det idag, gör han det imorgon istället? OM INTE... Vad gör man då? Ja. Jag tänker alldelles för mycket, I KNOW BELIVE ME! Det är sånna här tankar som jag lever av. Jag kan inte somna om nätterna utan att dom invaderar mitt huvud som små parasiter. Ush.

Just nu så skulle det sitta riktigt fint med en Ben&Jerry's Brownie Fudge. Kom igen, överraska mig med en utanför min dörr ikväll inför DPH? Med tanke på att det bara är önsketänkande så får jag fråga någon av mina babiiies om dom inte är jätte sugena på att åka ut i Malmö och INTE handla b&j. Jag väntar mycket spänt på ett svar. Come on noooow babes. Det är ju trevligt att man inte får ett svar, ÄVEN OM JAG VET ATTNI VAKTAR ERA MOBILER SOM EN HÖK! Dont run my dear, you can never hide from me.

Såja, nu har jag bombat dom med lite hot-brev. DE får ta sig i kragen, va. Ställa upp lite för en vän som behöver. En vän som är i dödsbehov av BEN & JERRY. Ska fråga min trogna bantar-vän Diana :( Hoppas hon ställer upp, även om hon är på diet (som jag) men efter igår tror jag inte att hon gör det. Men lika bra att ge det ett försök.

Ah! Just like i thought. Jag ska sluta tråka ut er. BYE


..

Eftersom detta är MIN blogg, mitt egna space, det enda stället i världen där jag ska kunna skriva exakt vad jag vill utan att folk ska kunna göra uppro så är det här jag ska skriva ner mina känslor nu. Förut har jag sparat på krutet lite, det har känts som att det inte får bli för personligt men som sagt, detta är mitt ställe.


Just nu är jag mest förrvirrad. Jag vet inte hur jag ska tänka eller agera eller vad jag ska göra. Jag vet inte om jag skrivit detta tidigare men jag har ett riktigt dåligt självförtroende, jag tar inte åt mig komplimanger så är det bara. Det är så jobbigt när xxx ska överösa med komplimanger och sedan berätta hur ytlig han är när det kommer till tjejer. Alltså, vi har träffats 4 gånger men varje gång vi träffas så tänker jag så "ah nu kommer han se hur ful jag egentligen är och han kommer inte vilja träffa mig igen". Särskilt eftersom han nyss avslöjat hur ytlig han är när de kommer till tjejer, det är bara toppen på grädden. Jag vill inte släppa in honom i mitt liv, för någonstans långt bak i mitt huvud finns det en röst som säger att det inte kommer bli bra. Men någonstans djupt ner i mitt hjärta finns det en röst som säger att jag aldrig kommer få veta om jag inte ger det en chans. Helt ärligt talat så har jag aldrig träffat någon som honom, någon som faktiskt gör mig glad för han säger att jag är VACKER och inte så himla omogna saker som sexig, pulig osv. som de flesta killar nu för tiden gör. Men när vi snackar i telefon och han säger sånt så känns det som haaaallå, det är mig han pratar med. Inte någon jävla Adriana Lima som han verkar tro. Jag önskar bara jag kunde njuta av att vara såhär lycklig istället för att leva i tvivel.

Utkast: Not so ...

Not so happy anymore..

Hm.. Jag tar tillbaka all glädje. Jag överdrev. Stort.
Jag hatar att behöva vara osäker, men det ska man vara. Man ska inte ta ut glädje i förväg. MÅSTE lära mig att sluta.

Just nu är jag trött så att det värker i ögonen. Men jag måste inte sova än, börjar vid 1 imorgon. Just nu fryser jag så sjukt mycket, vilket jag gör riktigt ofta faktiskt. Jajaaaa, så jävla ointressant så jag nästan vill gråta!


Idag blekte jag mina tänder:) såhär vita och fina är de nu....
I WISH. Jag solade solarium och när jag speglade mig i mobilen så hade jag värsta whiteass tänderna. Too bad att de inte är så vita irl. Ska bleka dom snart, men mamma säger jag inte ska hoppas för mycket för tandläkare gör alltid "natruligt" vita. Mycket tråkigt. 

Sitter och lyssnar på David Gray - This years love. Ah, jag hoppas verkligen det blir bra denna gången. Jag vill också vara kär och lycklig. Men jag har så mycket doubts att jag vet inte vad jag ska tro. I ena sekunden är allt bra, i andra så beter denna lilla personen sig som en idiot. Ah. Allt är så tråkigt och komplicerat att jag bara inte orkar. Jag vill bara säga SAYONARA och dra. Men det kan man

..

Alltså, just to make it clear: det har hänt något bra. Jag är inte sån där multi-känslig person som bytar humör hela tiden.. Eller njo, de kanske jag är men inte riktigt såhär skarpa humörsvängningar. JAJA, hur som helst. Nu ska jag njuuuuta av den regniga dagen!

im happy, im feeling glad :)

Åh jag är SÅ glad. Har inte varit såhär jätte glad på tusen år känns det som. Jag vill bara radera alla gamla tråkiga och depressiva inlägg jag skrivit, för att vet ni vad? LIFE I GOOOOD.

Trio

Jag har två vänner, de är alltid vid min sida. Jag pratar, de lyssnar. De tröstar mig när jag behöver det och de är alltid till hands. Vi tre är liksom The trio. När jag har det som värst så finns de där. De säger inte mycket, eller de säger aldrig något men de hjälper mig endå. Det var jag. Det var ben. Och det var jerry.


~

Is this a lasting treasure
Or just a moment's pleasure?
Can I believe the magic of your sighs?
Will you still love me tomorrow?

Tonight with words unspoken
And you say that I'm the only one, the only one, yeah
But will my heart be broken
When the night meets the morning star?


RSS 2.0