Jag är lika sexig som en guppy idag

Sitter och lyssnar på Love me tender av Norah Jones, snörvlar och hostar. Är jag fit for school? Dont think so. Jag känner mig fulast i världen but hey, jag kan inte påstå att jag inte ser ut därefter just nu också...


Jag avskyr när folk leker dumma. Särskilt folk som egentligen är väldigt smarta. Det är bara synd att man ska behöva "skämmas" för sin kunskap så pass att man leker korkad och iq-befriad. Irriterande, mycket irriterande. Det är så störigt, tråkigt, jobbigt och ytterst FULT när folk ska hålla på så. Sluta. För Guds skull. OCH för din egen. 


Imorgon bitti är det mycket som ska göras, mina ögonbryn är för tillfället inget att leka med. Lika så mitt hår. Mel B ringde från 90-talet och sa att hon vill ha sitt afro-frizz tillbaka liksom.


Aj aj, mycket att deal with imorgon som sagt. Börjar runt halv ett tiden så jag behöver inte stressa mig om jag lägger mig vid en lagom rimlig tid (som inte är efter 1). Och jag hoppas faktiskt på att vakna frisk, tro det eller ej. Jag känner att jag inte lever mitt liv till fullo när jag är såhär sjuk. Jag lyssnar på unbreak my heart och nu känns det som jag nått botten. Jag vill inte vara singel längre men vem frågar? Jag har inget större val.

Anyhooow så vill jag inte disskutera det mer emo faktor: 8/10. Vi kan disskutera det BRA med att vara sjuk istället: man kan äta vad man vill i vilken mängd man än vill utan att ha ånger - hallå, man är sjuk. Kroppen behöver all bensin den kan få. Har man tur så slipper man skolan, vilket man aldrig tackar nej till. Eller hur? ;) Alla är så snälla och smörar röven av sig hela tiden bara för man sitter där blek, snorig och helt död. Yeah. Nackdelen är bara att de inte blir särskilt mycket utgång. Mest för jag känner mig så god damn ful när jag är sjuk att jag aldrig har ork att göra mig iordning.

Förresten. Jag har kommit fram till att så fort jag har betalat av mina skulder till mina kära bitchez ska jag börja lägga alla mina pengar på kläder och solarium. Jag känner mig för blek nu. Alldeles för blek.

Törnrosa, Lejonkungen, Askungen, Snövit..

Jag orkar inte hosta mer. Jag bara bloggar och bloggar och bloggar och hostar vartannat. Min stackars högra hand har blivit alldeles kall, ingen blodcirkulation skulle jag gissat på. Inte så konstigt heller. Ska nog gå och lägga mig och sova tills det är mat. Min och Sofies donkis date får vänta. Killarna kommer finnas där när de ljusa dagarna kommer, det kan jag lova. Men idag är jag sjuk. Och i all ära till mig (och min hosta) ska vi kolla på disneyfilmer, låtsas att vi är disneyprinsessor och kränga gottis. Är man sjuk så är man, right? ;)

Att frysa eller svettas, det är frågan.

Enligt Sofie är det varmt ute, det är det alltid enligt Sofie. Själv sitter man här sjuk som aldrig förr, hostar för kung och fosterland och näsan rinner som en kran. Uew. Förlåt. Men seriöst! Glamfaktor: 0/10! Kvällens planer? Ja. Kvällens planer var att gå på en "donken-date" men nu när dessa bakterier festar loss i min hals är jag tveksam. Jag önskar att jag orkade gå ut och känna hur varmt det är men jag orkar helt enkelt inte för att 1) jag är sjuk och 2) jag sitter bra här. Förresten så är solen liiiite uttjatad. FÖRLÅT ALLA SOL-ÄLSKARE, dont kill me now, men jag längtar efter höstmys. Jag längtar efter dubblastrumpor och overknees. Varma tjocka halsdukar. 5 olika tröjor under våra tunna skinnjackor så vi håller värmen och därmed kan skriva sms så som vill ha dem och inte behöver avrunda bara för våra fingrar har stelnat. Boats, stövlar, fodrade med mjukaste foder någonsin. Aaaah, ge mig hösten nu. Jag kan aldrig riktigt bestämma mig om jag gillar att frysa eller vara för varm. Att vara för varm är äckligt, man blir så klibbig och håret bli alldeles lockigt av fuktigheten i luften. Att frysa däremot är också jobbigt, man skakar, hackar tänder, får en röd näsa men håret håller sig i form. Om det inte blåser vill säga. Eller regnar. Jag vill ha en grå höst utan regn och vind. Bara en grå mörk och mysig höst. Fast jag hatar det där med röd näsa. Det är nog det värsta med vintern.

Hon hade inte missat det för världen

Jag sitter här, håret är uppsatt i något som ska likna en toffs allt för högt på huvudet. Pyjamasen sitter på plats och förmodligen har jag nutella runt hela munnen. Jag spelar Röda Korsett spelet och får vara med och rädda världen. Sofie utropar att det är 50% rea i kiosken för att de stänger ner imorgon. Jag fick avböja erbjudandet men Sofie, hon hade inte missat det för världen. Så hon har trallat bort dit för att köpa "tuggummi" men vi vet alla vad "tuggummi" innebär. Ät lite choklad för mig med, biatch :)

En andra tanke.

Jag är alltid en röra. Jag kan aldrig behålla mina egna hemligheter för mig själv.
 Jag skrattar för mycket åt dumma saker. Mina favorit sånger får mig att gråta på natten.
Jag kollar alltid efter 11.11 och 00.00. Jag saknar mer än vad jag märker det själv.
Jag lever i det förflutna, i minnen som jag har med människor jag älskar eller har älskat.
Jag hatar att tänka på verkligheten och jag har alltid så mycket hemlängtan att det inte
ens är lite roligt. Men inte "jag-saknar-mitt-hus"-hemlängtan. Det är nog mer en hjärtlängtan
efter alla saker jag förlorat och aldrig kommer att få tillbaka.. Det är svårt att definerna mig.
Jag är nog en cliché bara - tjejen som alltid älskar för mycket men aldrig får något tillbaka.
Jag vill inte vara heroinet i en tragisk kärleks historia. Det enda jag vill är att få personen
som aldrig har gett mig en andra tanke. Personen som jag aldrig kommer få.


Sick and tierd

Har blivit sjuk! Inte sådär MYSIGT sjuk utan mer på ett störigt sätt. När jag hostar känns det som om någon drar med ett rivjärn i halsen på mig. Sofie säger att jag ska äta en massa glass men det låter ologiskt för jag tror glass är boven bakom det hela. SÅ jag dricker tee och hoppas på att bli frisk så Sofie och jag kan träffa -jajajaja- ikväll :(

Igår kom Arlöv hit. Vi bjöd dem på taco och massa annat men dom va så himla störiga att AH. Jag bara kände: nej. NEJ. For Gods sake NEJ. Aldrig igen jag bryr mig inte, jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag och Arlöv är FINITO.

Anyhooow, nu ska jag dränka mig i tee.

Sånt här ...



Sånt här gör mig så HIMLA arg! Hur kan de säga så på TV?! Svart, vit, mellan - vad fan spelar det för roll? Din hudfärgar ändrar inte på hur man är som person. Detta är äckliga bondar som växt upp ute på landet och missat dom senaste 20 åren. Att vara mörk... ASSÅ GUUUUUUUD! Hur kan man känna så? Och att vara så emot judar? Gud. Det handlar om en  tro, visst religion är viktigt för vissa, för mig är det också viktigt, men att vara SÅ emot judar. Hur kan man säga "jag tycker alla judar borde vara döda"?.. Jag förstår int

30 augusti

Äntligen funkar bloggen igen!

Igår kväll va lite kaos, va här och där men kvällen va inte särskild lyckad. Spenderades iallafall med Sofie, och på bussen hem vid två eller tre är inte säker så bara körde vi förbi Deep ni vet, natt klubben? Ja sen va där en silvrig volvo parkerad så på vägen hade vi dessutom sett över många polisbilar köra runt sen där vid deep stannade alla polis bilar och alla poliser drog fram vapen och sånt, jag LOVAR er det va EXAKT som i "Cops", killen i bilen (som by the way va TO DIE FOR) fick först ställa sig på knä med händerna bakom huvudet sen lägga sig och sånt medans ALLA poliser höll sina pistoler riktade mot honom. Haha, vi blev helt speedade lovar.

Idag vaknade jag med Sofie och efter att hon stuckit kände jag DAGS ATT  STÄDA. Så jag städade hela mitt rum, varenda lilla vrå och sen dammsuga jag och efter det så mamma bara:
"Säg nu vad det är du vill ha?"
Haha, jag försvarade mig med att jag faktiskt bara ville städa
"Såhär mycket har du inte städat på 16 år lilla gumman, säg nu vad du vill"
Men icke. Jag vill inget, jag vill bara visa att jag är GROWN UP jag kan faktiskt ta ansvar och städa själv. I 16 år har min mamma städat och dammsugit mitt rum och nu är det dags. Jag vill faktiskt visa, nu kan jag. Av med blööööööjorna. Fast jag förstår varför mamma misstänkte något, igår TÖMDE jag och Sofie hela diskmaskinen och sen FYLLDE vi den och diskade och städade. Ja, Sofie är världens städare jag lovar ,allt MÅSTE vara kliniskt rent. Men sån är inte jag, iallafall inte förens nu. Har umgåtts för mycket med Sofie haha.

Shit juste, igår hände VÄRDLENS sjukaste sak, jag och Sofie snackade om att vi skulle göra en musik video til en låt, eller ja, vi snackade lite sånt trams som vi brukar. Sen bara mitt i allt sa Sofie: ska vi äta vårt Plopp nu? och jag sa: när ska du äta din Plopp? Och vi sa det SAMTIDIGT! (Jag väntar alltid på henne att äta ploppen så vi gör det samtidigt och därför ffrågade jag det för jag ville äta den nu). Haha, vi har börjat läsa varandras tankar. Sen säger vi samma saker samtidigt, vilket börjar bli läskigt. Förut när Sofie va blond försökte vi köra med den: Vi är nästkusiner på långt håll och INGEN trodde oss. Men nu när vi säger det så blir det liksom: Ja det ser man verkligen, ni hade kunnat vara systrar. Det är sinnesjukt haha!

Idag är det time for kräftskiva. Vi har gjort om planerna lite, efter igår kvällen så är vissa två personer INTE BJUDNA. Jag säger bara FYFAN. Jag blev så fruktansvärt äcklad igår att jag tänkte: hit kommer jag aldrig åka igen. Och det kommer jag inte. Det finns 5 personer där som är värda att hålla kontakt med. Alla andra är hejdå.

Jag tycker också det är synd hur folk förändras. En liten sak och bam. Dom är nya, falska och sviniga. Jävligt synd tycker jag.

28 augusti

God morgon!

Jag har bestämt mig för att skippa datatekniken eller vad det heter idag för det är som så att mitt hår börjar kännas ´(och se) smutsigt (ut). Idag har vi värsta håltimmen i svenskan vilket betyder att vi lär spendera en hel del tid i korridorerna inklusive nere vid infodisken och då vill man inte gå runt och se ut som en hippie som inte vet vad duscha är, right? Så idag för det gå före skolan men efter denna veckan är det slut med det. Jag har börjat skolka så mycket igen att jag blir rädd. Men som sagt INTE mer efter detta.

27 augusti

Im in big trouble my dear ones!
Det är dock inget jag orkar blogga om för ni vill säkert inte höra det och samtidigt pallar jag inte heller skriva det. Denna dag har spenderats i Arlöv men ja, just nu är jag INTE blogg sugen. Så puss sålänge

27 augusti

Nu blogg igen haha.

Kändes som det blev för trist på devote, det känns så isolerat.


RSS 2.0